For hver ordre plantes der et træ – Få en ryg uden smerter

Rygsmerter og atter rygsmerter. Den trælse smerte, som du ønsker at slippe af med. Måske kommer dine rygsmerter fra dit stillesiddende job hvor du simpelthen ikke får den støtte og support på det hårde underlag, som er nødvendigt for at kunne sidde ned i flere timer af gangen smertefrit? eller er de pludselig opstået ved en uheldig bevægelse? eller gennem din graviditet?

Backcare kan hjælpe dig med at lindre eller fjerne din smerter helt. Deres produkter er udviklet og designet i samarbejde med førende fysioterapeuter og speciallæger i ortopædkirurgi. De tilbyder alt fra akupunktur sandaler til massagepistol.

Shop gennem din forenings landingsside og få 15% på din ordre!

Backcare er også miljøbevidste. Deres miljøhensyn ses også, da de støtter op omkring projektet “1 % for the planet” , som betyder at de donerer 1 % af det de tjener til miljø-beskyttende formål ved årsregnskabets afslutning. Samtidig planter de 1 træ for hvergang du køber hos dem.

For every order we plant 1 tree